top of page

Glas narave

Velik poudarek pri izbiri živil dajemo trajnostnemu načinu kmetovanja, zato jedi pripravljamo iz naših ekoloških surovin in pridelkov/predelkov drugih lokalnih kmetij. Ponudbo pijač sestavljajo domači ekološki sokovi, lokalno pivo Lobik, ki ga vari mlada ekipa v Rušah ter ekološka vina Valentan. Z veseljem vam postrežemo tudi črno kavo ali čaj iz domačih zelišč, nabranih na naši kmetiji.

Botany
219A2277.jpg

Preprosto razkošje okusov

Ob jutranjem prihodu vas bo pozdravil vonj skrbno pripravljenega zajtrka. Postregli vam bomo s sveže pečenim kmečkim in mlečnim kruhom, koruznimi žganci z ocvirki in mlekom,  suhomesnatimi izdelki, zeliščnim sirom, maslom, marmeladami, s svežo zelenjavo in sadjem ter domačim pekovskim posladkom.

Z vrta na krožnik

Na visokih gredah našega vrta gojimo »dobrine za sproti«, kot sami radi rečemo. Nekaj zelišč in zelenjave, pa tudi borovnice skrbno rastejo. Jagode so si izborile posebno mesto v prvi vrsti. In da ne pozabimo ognjiča, ki z lepoto živo oranžnih cvetov in njegovimi zdravilnimi učinki rad zasenči svoje soprebivalce.

AA_Vrt.jpg
bottom of page