top of page

 

 

 

PRAVNO OBVESTILO SPLETNEGA MESTA

 

 Vse informacije, kakor tudi pisna in slikovna gradiva na spletni strani http://www.posestvosumik.com/, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine fizične osebe Stanka Šahtlerja, nosilca dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Smolnik 24, 2342 Ruše.

 

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Stanko Šahtler se s spletnim mestom http://www.posestvosumik.com/ zavezuje, da bo spoštoval in varoval vašo zasebnost. Na spletni strani http://www.posestvosumik.com/ osebnih podatkov ne zbiramo.

Ne glede na navedbo v prejšnjem odstavku, se ob vsakem obisku spletne strani http://www.posestvosumik.com/ na spletnem strežniku avtomatsko shranjujejo dnevniške datoteke spletnega strežnika (npr. IP številka - številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu).

Spletno stran http://www.posestvosumik.com/ lahko obiščete brez navedbe vaših osebnih podatkov. Izjeme so pogodbe o rezervaciji nočitev, kjer nam boste zaupali ime, priimek, e-mail in telefonsko številko. Kot upravljalec osebnih podatkov zagotavljamo in se obvezujemo, da bomo osebne podatke varovali kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatke, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili in obdelovali zgolj v namen, s katerim ste nam jih posredovali.

Izključitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletni strani s http://www.posestvosumik.com/ so informativne narave. Trudimo se za pravilnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzemamo nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.


Posestvo Šumik (Stanko Šahtler, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Smolnik 24, 2342), kakor tudi katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Posestvo Šumik (Stanko Šahtler, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Smolnik 24, 2342), s spletnim mestom http://www.posestvosumik.com/ ne more biti odgovorno za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, preko katere je mogoče dostopati do te spletne strani, zaradi uporabnikovega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe. Posestvo Šumik (Stanko Šahtler, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Smolnik 24, 2342) ni odgovorno za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani.

Posestvo Šumik (Stanko Šahtler, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Smolnik 24, 2342) si pridržuje pravico, da kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, spremeni vsebino spletne strani http://www.posestvosumik.com/ in s tem ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

 

Zunanje povezave

Zaradi prikladnosti ali promocije lahko nekatere spletne strani ali podstrani http://www.posestvosumik.com/ vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki spletne strani http://www.posestvosumik.com/ ne morejo domnevati, da spletne strani zunanjih povezav spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot jih Posestvo Šumik (Stanko Šahtler, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Smolnik 24, 2342).

 

Avtorske pravice

Spletna stran http://www.posestvosumik.com/ vsebuje materiale, ki so zaščiteni po avtorskem pravu. Za te materiale sodelujoči avtorji oziroma drugi nosilci avtorskih pravic obdržijo pravice reprodukcije ali redistribucije. Za vse osebe, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobronamerno, skladno s predpisi o avtorskih pravicah.

 

Nepričakovani oglasi

Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš internetni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge internetne strani ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. Posestvo Šumik (Stanko Šahtler, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Smolnik 24, 2342) ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku, med obiskovanjem naših spletnih strani.

V primeru vprašanj v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov pri uporabi te spletne strani, kakor tudi v primeru ostalih vprašanj v zvezi s to spletno stranjo, pošljite elektronsko sporočilo na posestvo.sumik@gmail.com .

bottom of page