top of page

 

 

 

SPLOŠNI POGOJI

 

Z namenom zagotavljanja prijetnega bivanja in odprave morebitnih nesporazumov vas prosimo, da se seznanite s splošnimi pogoji Posestva Šumik.

 

ČAS PRIJAVE IN ODJAVE

 

Prijava na dan prihoda je možna po 14.00 uri in najkasneje do 18.00 ure (ob prihodu po 18.00 uri je obvezna predhodna najava 1 dan prej). 

V primeru zgodnjega prihoda in namestitve pred 14.00 uro je potrebno doplačilo v znesku 40 €.

Podaljšano bivanje po 10.00 uri na dan odhoda je možno po predhodnem dogovoru, če hiša Posestva Šumik ni oddana naslednjim gostom. Ob tem je potrebno doplačilo v znesku 40 €, v kolikor gre za podaljšano bivanje do 4 ur, nato je potrebno plačati dodaten dan oz. nočitev po veljavnem ceniku.

Na dan odhoda je potrebno hišo izprazniti in se odjaviti do 10.00 ure dopoldan.

 

REZERVACIJSKI POGOJI

Uporabnik spletne strani se zavezuje, da nam ob rezervaciji poda veljaven e-naslov, s tem pa privoljuje v njegovo uporabo za namene obveščanja in preverjanja v zvezi z rezervacijo. V primeru, da uporabnik elektronsko ali telefonsko ni dosegljiv oz. nam posreduje napačen ali neveljaven elektronski naslov, si pridržujemo pravico do preklica tovrstne rezervacije.

 

ODPOVED REZERVACIJE

V primeru odpovedi rezervacije, ki je bila opravljena na spletnem mestu https://www.posestvosumik.com, veljajo naslednji odpovedni pogoji:

Gost lahko rezervacijo brezplačno odpove do sedem (7) dni pred prihodom. V primeru kasnejšega preklica rezervacije ali neprihoda bo gostu zaračunan strošek odpovedi v višini 50 % vrednosti celotne rezervacije.

 

CENE

Vse cene vključujejo DDV. Turistična taksa v ceno ni vključena in znaša 1 € po osebi na dan. 

Pridržujemo si pravico do sprememb.

  

PLAČILA

Za bivanje na Posestvu Šumik plačate ob odhodu (izjeme so predhodna plačila preko rezervacijskih portalov).

PLAČILO JE MOŽNO LE Z GOTOVINO.

 

NOŠNJA HIŠNIH/ SOBNIH COPAT

Zaradi prvinskega lesa, ki smo ga želeli ohraniti pri obnovi sob, je v 1. in 2. nadstropju obvezna nošnja copat. V sprejemni lopi je urejena garderobna soba, kjer lahko hranite vaše čevlje in ostalo garderobo.

 

 

KAJENJE

Kajenje je strogo prepovedano v vseh zaprtih prostorih Posestva Šumik. V kolikor se zaradi kajenja sproži požarni alarm, stroške intervencije zaračunamo povzročitelju po veljavnem ceniku. Če ugotovimo kršitev kajenja v sobi, zaračunamo znesek dodatnega čiščenja v višini 50 €.

 

HIŠNI LJUBLJENČKI

V notranjih prostorih Posestva Šumik hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

 

 

OBISKI IN POSLOVNI SESTANKI

Obiski in poslovni sestanki niso dovoljeni.

Prenočevanje gostov, ki na Posestvu Šumik niso prijavljeni in za bivanje niso plačali, ni dovoljeno.

 

IZGUBA STVARI

 Za krajo, izgubo ali škodo na osebnih predmetih ne odgovarjamo.

Stvari, ki ste jih pozabili v prostorih Posestva Šumik, hranimo 30 dni, nato pa predamo v uporabo lokalnim dobrodelnim/humanitarnim/ekološkim organizacijam, odvisno za katero stvar gre.

Na vašo željo vam lahko pozabljeno stvar pošljemo, vendar stroške pošiljanja plačate sami.

 

VNOS VNETLJIVIH IN EKSPLOZIVNIH SNOVI

V prostore Posestva Šumik je strogo prepovedano nositi lahko vnetljive in eksplozivne snovi, snovi z močnim in neprijetnim vonjem ter vsakršno orožje.

 

POŽARNA VARNOST

V primeru požarnega alarma nemudoma zapustite sobe in objekt po izobešenih zasilnih izhodih. Zasilni izhodi so primerno označeni po celotnem objektu. Zbirno požarno mesto se nahaja na parkirišču pri Posestvu Šumik. Požarni red in oznake zasilnih izhodov so izobešeni v sobah in skupnih prostorih Posestva Šumik.

Informirajte se o lokaciji požarnega alarma in gasilnih aparatov, ter ravnajte po navodilih požarnega reda.

Uporaba grelnih in kuhalnih aparatov v sobah ni dovoljena zaradi požarne varnosti.

 

POŠKODBA AVTOMOBILA

Za morebiten vlom ali poškodbe na avtomobilu, parkiranem na parkirišču pri Posestvu Šumik, ne odgovarjamo.

 

POHVALE, PRITOŽBE IN REKLAMACIJE
 

Knjiga vtisov se nahaja pri vhodnih vratih v jedilnici. Veseli bomo vsakršne povratne informacije v zvezi z Vašim bivanjem na Posestvu Šumik.

 

Ker spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov, nam lahko morebitne pritožbe pošljete po elektronski pošti na naslov: posestvo.sumik@gmail.com  ali po navadni pošti na naslov Smolnik 24, 2342 Ruše.
Reklamacije lahko gost odda osebno takoj, ko se problem pojavi ali pisno najkasneje v roku petnajstih (15) dni po končanem bivanju. Reklamacija mora biti utemeljena z ustreznimi dokazi. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

Z rezervacijo, ki ste jo opravili na spletnem mestu https://www.posestvosumik.com smatramo, da se z zapisanimi splošnimi pogoji strinjate v celoti.

Pridržujemo si pravico do prekinitve pogodbe in nudenja storitev gostom, ki grobo kršijo določila splošnih pogojev in hišnega reda Posestva Šumik.

Želimo Vam prijetno bivanje!

bottom of page